Sposób przygotowania

Wypatroszone ryby myjemy i osuszamy, smarujemy wewnątrz oliwą , a następnie oprószamy solą i pieprzem zarówno w środku jak i na wierzchu, pstrągi skrapiamy cytryną z każdej strony, owijamy plastrami boczku zawijamy w folię i układamy na grillu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwiebiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    cudo
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna rybka !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !