Sposób przygotowania

Spód od pizzy (można zrobić wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/142472/spod-do-pizzy.html) smarujemy równomiernie oliwą, a następnie pikantną pastą pomidorową (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/142475/sos-pomidorowy-pikantny-do-pizzy.html). Na wierzch kładziemy plasterki mozzarelli, na to plasterki salami i pieczarki. Posypujemy kukurydzą i startym żółtym serem. Pieczemy ok. 30 minut w temp. 190°C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm... az sie glodna zrobilam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    zjadłabym,
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Oj... przepis trafia do moich ulubionych. Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wygląda smacznie, taka soczysta...
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Pyszunia... a ile kalorii :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super wykonanie, aż mi ślinka leci na tą pizze;)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    apetyczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    robiłam już z takim zestawieniem, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie znam osoby, która nie lubi pizzy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna pizza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !