Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przecinamy na pół i wyjmujemy żółtka tak by nie uszkodzić białek. Żółtka rozcieramy, dodajemy pokruszony ser feta, jogurt i szczypiorek. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Powstałą masą faszerujemy białka jajek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !