Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, nasolić i zostawić, aby zmiękła. Dodajemy wodę, kostkę kucharka i gotujemy do miękkości. Na patelni topimy smalec, dodajemy mąkę i mieszamy, aby się nie przypaliło. Jak się zarumieni wlewamy wodę i energicznie mieszamy aż zgęstnieje. Tak przygotowaną zasmażkę dajemy do kapusty, mieszamy i gotujemy ok. min. Na koniec dodajemy ocet.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna do schabowego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Coś nowego.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnościa smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kapustka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taka kapustkę !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna kapustka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    do tego kotlet i obiadek gotowy:) pyszota!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię,bardzo lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !