Sposób przygotowania

Bakłażana umyć,oczyścić z pestek i drobno pokroić.Posolić i odstawić na kilka minut.
cebulę i czosnek pokroić w kostkę i usmażyć,Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć.Cukinię obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem połączyć,dodać mąki i wymieszać.Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor .Kotleciki posypać startym serem .

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    posiałam cukinie wzeszły tylko 2 teraz czekam aż coś wyrośnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich kotletów nie jadłam,ale zapowiadają się apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo lubię takie kotleciki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !