Sposób przygotowania

Rybę umyć, zmielić razem z cebulą i boczkiem. Dodać jajka, kaszę, bułkę i przyprawy i wyrobić na gładką masę.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia, układać na niej kotleciki według uznania okrągłe lub podłużne bez panierowania w bułce tartej.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 30-35 minut na trzecim poziomie od dołu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Miła odmiana od kotletów mięsnych:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne proste jedzonko.....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Coś dla mnie...bez smażenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !