Sposób przygotowania

Kapustę siekamy. Marchewkę, jabłko zetrzeć na grubych oczkach i dodać do kapusty. Cebulkę pokroić w kostkę dodać olej, cukier i pieprz i odstawić na 10 min. potem połączyć z pozostałymi składnikami i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nie tylko smaczna,bardzo zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    moja ulubiona do schabowego ja czasem jeszcze dodaje szczypior
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pycha, szybko, smacznie i zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię taką najczęściej do rybki smażonej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !