Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ocet z kolendry

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet winny 0,5 litr
nasiona kolendry 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ocet z kolendry

Nasiona kolendry tłuczemy w mozdzierzu. Wsypujemy do półlitrowej butelki i zalewamy octem winnym. Odstawiamy w ciepłe, zacienione miejsce na 2 tygodnie, mieszając co 2-3 dni. Po tym czasie przecedzamy i mamy gotowy ocet z kolendry

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 03.05.2012 08:35
fajny;)
anoosia 06.04.2012 16:57
super:)
Rysio 22.04.2011 22:10
fajne
noculos 22.02.2011 10:50
smaczne
noculos 22.02.2011 10:50
smaczne
noculos 22.02.2011 10:50
smaczne
marzencia2007 19.01.2011 17:16
super
marzencia2007 19.01.2011 17:16
super
Magda60 14.01.2011 12:11
dobre
mundek1011 01.09.2010 21:27
lubie takie octy
krzyniu1984 30.07.2010 08:07
super!
caroline1983 26.07.2010 00:41
musi mieć ciekawy aromat
Kate131 03.07.2010 08:16
ciekawy przepis
dorota20w1 28.06.2010 23:05
chyba ocet z kolendrą bo z niej myslę że octu sie niezrob.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak