Sposób przygotowania

Nasiona kolendry tłuczemy w mozdzierzu. Wsypujemy do półlitrowej butelki i zalewamy octem winnym. Odstawiamy w ciepłe, zacienione miejsce na 2 tygodnie, mieszając co 2-3 dni. Po tym czasie przecedzamy i mamy gotowy ocet z kolendry

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chyba ocet z kolendrą bo z niej myslę że octu sie niezrob.
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    musi mieć ciekawy aromat
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubie takie octy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rysio

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !