Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z jajami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa duża 1 puszka
jaja 2 szt
olej 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z jajami

Fasolkę szparagową odcedzić,jaja ugotować na twardo po czym pokroić w większą kostkę,czosnek bardzo drobno posiekać. Doprawić i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 08.07.2011 19:44
pycha
Juleczka20 18.06.2011 10:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak