Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po brytońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 4 l
fasola Jaś 2 szklanki
marchewka 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
kostka rosołowa 1 szt
czosnek 2 ząbki
kiełbasa 5 dkg
kminek pół łyżeczki
Majeranek suszony Prymat szczypta
bazylia pół łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po brytońsku

fasolę namoczyć w wodzie(4 l)na 12 godz.następnie gotować fasolę w tej wodzie co się moczyła i na wrzącą wodę dać obraną,umytą i pokrojoną w kostkę marchewkę,pokrojoną w kostkę kiełbasę dodać przyprawy gotować do momentu aż fasola będzie miękka..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.11.2011 14:35
chyba zupa fasolowa
Ewelina38 07.08.2011 18:34
uwielbiam
Elżbieta17 09.07.2011 21:37
Pycha:)
izapozdro 19.06.2011 14:23
bardzo dobra :)
justyna54 15.06.2011 19:37
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak