Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

liście botwiny z parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Liście botwiny 5 szt
liście rukoli 4 szt
bób 1 szkl
cytryna 1 szt
parmezan 1 szt
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: liście botwiny z parmezanem

liscie botwiny i rukoli opłukać osączyć bób zalać wrzątkiem gotować przez ok 5 min przelać zimną wodą zdjąć skórkę wymieszać składniki przyprawić skropić sokiem z cytryny posypać parmezanem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak