Sposób przygotowania

150g łosoś norweski wędzony (plastry)
1 plaster ser feta (ok.2cm)
1/2 puszka groszku konserwowego
1/2 słoiczka pieczarek marynowanych
10 pomidorków koktajlowych
2 ugotowane jajka
1 łyzka oliwy z oregano
3 gałazki bazylia świeża (posiekana)
pieprz kolorowy(wg.uznania)

Łososia kroimy na paseczki,pomidorki i pieczarki na pół.Jajka na cztery,fetę rozkruszamy.
Wszystko przekładamy do miseczki kropimy oliwą,delikatnie pieprzymy ,posypujemy posiekaną bazylią i gotowe :-)

SMACZNEGO ;-)



Wspaniała sałatka dla koneserów Łososia.Idealna na lekki obiadek dla dbających o linię ^^
Polecam :-)

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !