Sposób przygotowania

Mięso kroimy w drobną kostkę i smażymy na niewielkiej ilości oleju, dodając ok 2 łyżeczki przyprawy. Liścia sałaty rwiemy na mniejsze kawałki, pęczek koperku i szczypiorku bardzo drobno siekamy. Ogórka wraz ze skórką (myjemy wcześniej) kroimy w cienkie plasterki. Wsypujemy kukurydze, a następnie wszystkie warzywa mieszamy z usmażonym miesem i majonezem – można lekko doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    miki47

    wiosennie mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taka sałatka to to co bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !