Sposób przygotowania

Schab rozbić tłuczkiem. Pieczarkom odciąć nogi, wydrążyć w środku, lekko oprószyć solą. Do każdej pieczarki włożyć po 1 łyżeczce pasztetu, docisnąć. Na każdym kawałku mięsa położyć po 1 pieczarce, kawałku sera i kawałku cebuli. Złożyć na pół i zabezpieczyć wykałaczką. Ocet ukręcić z oliwą, musztardą, miodem, solą czosnkową i rozmarynem na sos. Polać nim mięso, odstawić w chłodne miejsce najlepiej na 2-3 godziny. Piec na grillu.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super pomysł,muszę wypróbować
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Koniecznie muszę takie zrobić.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aromatyczny kawałek mięcha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !