Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa budyniowa do tortu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń 1
mleko 1\\3l
kostka margaryny

Przepis i sposób przygotowania na: Masa budyniowa do tortu

Budyń gotujemy na gęsto z mniejszą ilością mleka.Jak wystygnie krótko miksujemy.W innym naczyniu miksujemy margarynę ,dodajemy do niej po łyżce zmiksowany budyń.Masę doprawić olejkiem zapachowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak