Sposób przygotowania

1. Udko z kurczaka zagotowywujemy i szumujemy
2. Następnie do czystej już wody dodajemy jarzynkę: marchewka, por, seler, pietruszka oraz pieczarki pokrojone w kosteczkę
3. Całość gotujemy przez 60 minut.
4. Usuwamy nadmiar jarzynki.
5. Dodajemy ziemniaki oraz kostkę rosołową.
6. Po 30 minutach, dodajemy 1 łyżeczkę soli troszkę koperku i natkę pietruszki.
7. Zabielamy.
Całość można zmiksować uzyskując krem \\z pieczarek, wtedy nie usuwamy nadmiaru jarzynki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    tak krem smakuje lepiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !