Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w czerwonym winie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 1 kg
seler 5 dag
cebula 10 dag
masło 10 dag
curry do smaku
sól do smaku
wino czerwone wytrawne 3/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w czerwonym winie

Naczynie zaroodporne smarujemy masłem, układamy połowe dorsza, solimy. Posypujemy curry. Cebule siekamy, seler scieramy na tarce, układamy na dorszu. Układamy kolejna warstwe ryby, posypujemy curry. Podlewamy winem, na wierzchu układamy wiórki masła. dusimy około 20 minut pod przykryciem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 17.07.2012 13:35
fajny przepis na rybkę
mic 13.07.2012 21:30
to dpiero pysznosc
angelika14 23.01.2012 17:19
pysznie, super pomysł
magical66 14.11.2011 16:27
fajny przepis
jolaxa1 01.07.2011 22:37
super
Tomek13 04.05.2011 22:07
super
izapozdro 10.04.2011 20:56
pycha
ewa19a 04.03.2011 19:37
super
ewa19a 04.03.2011 19:37
super
wolochski 02.03.2011 21:54
super
noculos 18.02.2011 21:04
pycha
noculos 18.02.2011 21:04
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:44
pycha
noculos 14.02.2011 20:43
pycha
noculos 14.02.2011 20:43
pycha
noculos 14.02.2011 20:43
pycha
noculos 14.02.2011 20:43
pycha
noculos 14.02.2011 20:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak