Sposób przygotowania

W kotletach zrobić kieszonki na farsz. Posolić i posypać pieprzem z obu stron. Twaróg rozgnieść widelcem,dodać śmietanę i posiekaną cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Kieszonki w kotletach napełnić serem i spiąć wykałaczką.Na rozgrzanej patelni teflonowej lub grillowej smażymy kotlety z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo pomysłowe i smakowicie wygląda.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z tym nadzieniem nie robiłam...dobry pomysł
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe, tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !