Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 3 płaty
Bułka tarta klasyczna Prymat pół szklanki
jajko 1 szt
pieprz szczypta
Zioła prowansalskie suszone Prymat pół łyżeczki
olej do smażenia
mąka pszenna 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: ryba panierowana

jajko umyć wybić na talerz i dodać przyprawy i roztrzepać.rybę najpierw obtaczać w mące potem w jajku a następnie w bułce i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justyna54 15.06.2011 17:06
lubię rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak