Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka żółto-zielona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuł
kukurydza w puszce
ogórek
natka pietruszki
sól
pieprz
jogurt naturalny 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żółto-zielona

Brokuła dzielimy na mniejsze kawałki i blanszujemy w osolonym wrzątku.

Ostudzone brokuły, posiekane jajka, natkę pietruszki i ogórki oraz kukurydzę mieszamy z jogurtem i musztardą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Zamiast jogutru i musztardy można dać majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 13.06.2012 17:32
pycha
ilka_86 14.11.2011 18:33
pychtoka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak