Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek.

Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy na oliwie a gdy się zeszklą dodajemy plasteki cukini i chwilę razem podsmażamy.

Dodajemy pomidory z puszki, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy i chwilę dusimy na wolnym ogniu.

Na sam koniec dodajemy odsączonego tuńczyka i delikatnie mieszamy.

Sos łączymy z makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    dokładnie pomyślałam tak samo - wspaniałe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    robię podobne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/46658/tunczykowe-spaghetti.html
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Chyba sobie żartujesz, jakoś nie wygląda podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !