Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka z nektarynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
nektarynki 3 szt
cukier 2 łyżki
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka z nektarynką

Ciasto francuskie kroimy na trójkąty. Każdy trójkąt smarujemy rozbełtanym jajkiem. Następnie układamy na nich nektarynki i posypujemy cukrem. Ciastka wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak