Sposób przygotowania

Jest to ulubione miesko mojego męża.Mięso opłukujemy osuszamy,nacieramy przyprawami,kropimy olejem i wstawiamy na noc do lodówki.Na drugi dzień obsmażamy szybko na goracym tłuszczu,potem podlewamy wodą i dusimy do miękkości.Podajemy np. z ziemniaczkami i ulubioną surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    już czuję zapach tego mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam taki karczek,mniam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne mięcho!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bardzo lubie karczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mn8am
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    mniam mniam ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !