Sposób przygotowania

Przygotowujemy dwa biszkopty według przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/85771/biszkopt-idealny.html.Pieczemy w wysokich keksówkach.Każdy biszkopt kroimy na trzy.Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem i smietanfixem.Ciasto składamy w taki sposób:biszkopt jasny,cieniutka warstwa dżemu,biszkopt ciemny,bita śmietana,masa krówkowa,biszkopt jasny,dżem,biszkopt ciemny,śmietana,masa krówkowa i jeszcze raz taka sama kolejność.Na sam wierzch trzemy czekoladę.Ciasto pracochłonne ale efekt warty tródu.Polecam.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    ale smakowite:) tyle fajnych przepisów i kiedy to wszystko da się spróbować,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    rzeczywiście super ciaco
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    apetyczne ciasteczko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Prosiłabym o kawałeczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to jest pyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !