Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada ananasowa według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopt
mleko 1 litr
budyń waniliowy 3 sztuki
wiórki czekoladowe do dekoracji
masło 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada ananasowa według Agi

Najpierw robimy masę.Gotujemy mleko,dodajemy budyń,studzimy i ucieramy z masłem.Dodajemy pokrojone w kostkę ananasy.Przygotowujemy biszkopt wg.przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/85771/biszkopt-idealny.html używajac połowy składników + 1 łyżka kakao.Biszkopt wyjmujemy.Na ciepły biszkopt wykładamy masę.Zwijamy.Przestudzoną roladę dekorujemy wiórkami czekolady i ananasami.Polecam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 05.01.2012 18:20
wygląda bardzo apetycznie
calliope 05.12.2011 09:30
pychotka :)
iza15 25.11.2011 20:54
smaczna
Rybciia 09.11.2011 23:28
śliczna
kulek 14.09.2011 16:02
super
Ania67 13.09.2011 06:41
to jest to:)
joanna77 29.06.2011 13:27
fajnie wygląda i pewnie jest pyszna
Kuchareczekjeden 15.06.2011 21:01
pyszna roladka
Justyna Jussstiii 14.06.2011 12:19
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak