Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,położyć jeden na drugim i rozwałkować na wielkość blaszki,na której będziemy piekli ciasto.Blaszkę opłukać zimną wodą.Marcepan zmiksować ze śmietaną,na miękką masę.Przełożyć na ciasto,pozostawiając wolny brzeg.Migdały zmielić i posypać masę z marcepana.Nektaryny pokroić na plasterki i poukładać na cieście.Posypać płatkami migdałowymi.Piec 20 minut w temp. 200 st.C.Przestudzone posypać obficie cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nektaryny uwielbiam a w takim wydaniu ich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !