Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, ogórka zetrzeć razem ze skórką na tarce o dużych oczkach, cebulę pokroić w piórka, truskawki w plasterki. Kapustę delikatnie wymieszać z ogórkiem, cebulą, kukurydzą i truskawkami. Z octu, oliwy, cukru i musztardy utrzeć sos. Polać nim sałatkę. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    oj w takim wydaniu nie jadlam truskawek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z truskawkami nie próbowałam,ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !