Sposób przygotowania

Boczek (chudy) pokroić w ok.1 cm paski. Każdy pasek rozbić tłuczkiem. Olej wymieszać z wyciśniętym czosnkiem, solą czosnkową, chili i przyprawą do wieprzowiny. Marynatą zalać boczek, wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na min.30 minut. Po tym czasie paski boczku zawinąć wokół patyczków do szaszłyków i grillować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ale bym zjadła teraz taki boczuś...Mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Też bym zjadła taki grillowany boczek. Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !