Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muszle nadziewane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron (duże muszle) 25 sztuk
mięso mielone 20 dag
kukurydza 2 łyżki
ser żółty 10 dag
ketchup 3 łyżki
cebula 1/2 sztuka
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Muszle nadziewane

Makaron obgotowujemy w osolonej wodzie. Mięso razem z posiekaną cebulką podduszamy, dodjamey ketchup. Zdejmujemy z ognia i studzimy. Dodajmey starty na tarce ser żółty, posiekany szczypiorek, kukurydzę. Farszem nadziewamy muszle, zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 13.06.2011 08:25
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak