Sposób przygotowania

Rybę odsączamy z zalewy i od razu przekładamy na talerz rozdrobnić widelcem , dodajemy kapary , ewentualnie możemy zastąpić ogórkami kiszonymi , tylko musimy wtedy pokroić drobniutko . Wszystko mieszamy z majonezem , solą , pieprzem , soli bardzo mało. Umyte i osuszone owoce przekroić wzdłuż na połówki , obrać usunąć pestki a miąższ skropić sokiem z cytryny . We wgłębienia po pestce nakładamy farsz . Na wierch możemy ozdobić natka pietruszki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !