Sposób przygotowania

Karkówkę mielimy dodajemy jako trochę bułki tartej jajka sól i pieprz wyrabiamy i rozwałkowujemy mięso na to kładziemy ser i polewamy keczupem kroimy bakłażan w talarki i kładziemy na sr jeden obok drugiego zawijamy zakraplamy woda zawijamy w folie aluminiowa zapiekamy 1 90 stopniach około godziny potem ściągamy folie i zapiekamy jeszcze z pół godziny i gotowe można podawać w kawałkach jako pieczeń do obiadu lub jako przekąska na zimno

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi smakować :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Bardzo smaczne polecam robiłam to wiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !