Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos czosnkowo-parmezanowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 4 łyżki czubate
śmietana 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
natka pietruszki 1/2 łyżeczki
parmezan starty 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos czosnkowo-parmezanowy

Majonez mieszamy ze śmietaną. Czosnek przeciskamy przez praskę i dokładnie mieszamy z majonezem i śmietaną. Na koniec dodajmy natkę i parmezan.
Sos świetnie komponuje się z sałatkami i domowymi kebabami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 09.08.2012 21:53
fajny przepis !
rutynka 13.10.2011 15:43
wygląda wyśmienicie:)
Anna169Hosz 18.07.2011 16:14
Smacznie się zapowiada- na pewno skorzystam.
novita26 17.06.2011 07:43
mniam
Misiek1 13.06.2011 10:24
Niczego sobie sosik!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak