Sposób przygotowania

Pieczarki przekrawamy na połówki, chyba że są małe to pozostawiamy je w całości. Ogórki i cebulę kroimy w paski. Na każdym filecie układamy pieczarkę, cebulę oraz ogórka. Zwijamy i spinamy wykałaczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię takie rzeczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    coś innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !