Sposób przygotowania

1. Piersi z kurczaka umyć, osączyć za pomocą ręcznika papierowego i pokroić w kostkę, a następnie oprószyć przyprawą do kebaba. Na patelni rozgrzać olej i zrumienić na nim mięso.
2. Kapustę poszatkować i wymieszać z pokrojonymi w kostkę pomidorami, ogórkami, cebula i papryka. Warzywa połączyć z gotowymi sosami: czosnkowym i cygańskim.
3. Frytki usmażyć na oleju. Rozłożyć na talerzach, przykryć najpierw mięsem, a na końcu świeżymi warzywami z sosami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    kebab na frytach.... to jest dopiero wyżerka i choć mało zdrowa uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !