Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić. Podlać oliwą i dusić pod przykryciem przez 20 minut. Doprawić do smaku kucharkiem, pieprzem i czosnkiem. Podawać z ziemniakami i mięsem. Może też posłużyć jako farsz do pizzy bądź zapiekanek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie na sam widok
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Lubię tak przyrządzone pieczarki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna przystawka do mięska
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam pieczarki. pyszotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne, uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne, lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    oj pyszne , pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne są takie pieczarki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !