Sposób przygotowania

1.Z margaryny, jajka(1), cukru (0,6 szkl.) i maki zagniatamy ciasto. Ciasto powinno byc dobrze wyrobione. Nastepnie wkladamy je do zamrazarnika na 30 min.
2.Ciastem wylepiamy forme do tarty, nakluwajac ja widelcem.
3. zoltka(3) ubijamy z cukrem (5 lyzek) do bialosci, osobno ubijamy bailka na sztywno. Serek mascarpone rozgniatamy widelcem i na wolnych obrotach ubijamy z zoltkami, nastepnie dodajemy ubite bialka mieszajac delikatnie lyzka.
4. Na ciasto wykladamy krem, na ktory ukladamy plasterki truskawek.
5. Ciasto chlodzimy w lodowce ok 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    MNIAM MNIAM
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    piękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    paluszki lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    piękna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    oczywiscie ciasto pieczemy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    pychota!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !