Sposób przygotowania

Udka posypać obficie przyprawą do kurczaka. Do każdego udka przeznaczamy 1 pieczarkę i 1 cebulkę. Pieczarki i cebulę kroimy w plastry. Obkładamy z każdej strony udko, zawijamy w folię aluminiową. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki. Smażymy na gorącym grillu co jakiś czas przekładając na drugą stronę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mogłabym tak jadać co drugi dzień;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra ale narobiłaś smaka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smaki :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny ten kurczaczek :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też mi taki smakuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !