Sposób przygotowania

Robimy galaretkę tak jak podano na opakowaniu. Odstawiamy do zastygnięcia. Na małej brytfannie wykładamy biszkopty maczane w galaretce agrestowej. Układamy jeden obok drugiego. Następnie miksujemy serki homogenizowane. Żelatynę rozpuszczamy w ciepłej wodzie. Wlewamy do serków. Następnie wlewamy do tego także zawartość naczynia z galaretką jednak pozostawiamy trochę do wylania na wierzch sernika. Wkładamy do lodówki (najlepiej do zamrażalki). Gdy już stężeje całkowicie zalewamy pozostałością galaretki agrestowej. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    mniam, ja sama nazwa wskazuje niebo w gębie:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    noO niebo:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Lekki i przepyszny deser. jak dla mnie idealny:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    już bym jadła:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !