Sposób przygotowania

Najpierw przygotujmy marynatę : Wodę wstawiamy wlewamy ocet i przyprawy i zagotować , czosnek rozetrzeć z solą , po przestudzeniu marynaty dodajemy czosnek doprawić cukrem , sól i całość zamieszać . Filety opłukane smażymy na oleju i układamy je w naczyniu kamionkowym i zalewamy ostudzoną marynatą , naczynie przykryć i odstawić na 24 g.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego dorsza jeszcze nie jadłam. Fajnie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !