Sposób przygotowania

Masło rozpuścić, cebulę posiekać, dodać do masła i smażyć na małym ogniu ok 15 minut. Zalać bulionem, doprawić, gotować 10 minut. Dolać wino, gotować kolejne 10 minut. Zdjąć z ognia, zmiksować na krem. Posypać tartym parmezanem, z bułki zrobić grzanki i podać je do zupy.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe, jestem ciekawa tego smaku
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo ciekawy smak zapewne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny prze[is
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    Oo z czerwonej nie próbiowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    nigdy nie jadłam takiej zupy, ale brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy i zdrowy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe bardzo
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wygląda nie zzahcęcająco ,ale to pewnie mylące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ciekawa jestem jaki ma smak:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !