Sposób przygotowania

Fasolę umyć, odłamać końce. Cebulę posiekać, szynkę pokroić w paski. Garnek wysmarować masłem i włożyć warzywa, szynkę, zioła, wlać rosół i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Oliwki obrać ze skórki i miąższ dodać do warzyw. Dusić na małym ogniu przez 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniuśne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawe połączenie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,może wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne są.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    niezły przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takiej jeszcze nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !