Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do ryb gotowanych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ketchup 5 łyżek
tuńczyk w sosie własnym 10 dag
groszek konserwowy 5 dag
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do ryb gotowanych

Ketchup wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem, dodać groszek i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 10.04.2013 07:24
przydatny przepis
kate.500 05.03.2013 11:23
super smaczne
barbara11561 26.08.2012 17:29
świetny
alaaa 07.06.2012 16:57
ciekawy
Teresa19 04.08.2011 08:59
ciekawy
marta1371 09.07.2011 23:08
Super przepis
joanna77 12.06.2011 17:36
lubimy ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak