Składniki:
podudzia | 10 sztuk |
bulion drobiowy | 2 litry |
pieczarki | 300 gram |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 200 mililitrów |
bulion | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
kucharek w płynie | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
podudzia | 10 sztuk |
bulion drobiowy | 2 litry |
pieczarki | 300 gram |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 200 mililitrów |
bulion | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
kucharek w płynie | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: