Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z porami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1/2 kg
por 1 kg
precier pomidorowy 4 łyżki
cukier 3 łyżeczki
sok z cytryny 4 łyżki
masło 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat
papryka mielona
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z porami

Mięso kroimy w kostkę, podsmażamy. Pory siekamy i dodjamey do mięsa, odlewamy odrobiną wody. Kiedy wrzystko będzie już miękkie zaprawiamy przecierem pomidorowym, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 14.06.2012 21:03
fajne
jolaxa 14.06.2011 17:25
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak