Sposób przygotowania

Maslo, cukier, kakao i 4 łyżki wody podgrzewamy. Łączymy składniki ze sobą. Gdy zgęstniej studzimy. Połowę masy odlewamy, a do pozostałej dodajemy żółtka, mąkę, proszek do pieczenia. Miksujemyt a następnie łączymy z pianą ubitą z białek.
Masa: jaja ucieramy z chałwą, roztopiona czekoladą. Na wyłożona pergaminem blaszkę przelewamy ciasto i pieczemy. Po upieczeniu przekrawamy wzdluż na pół, przekładamy masą, polewamy polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    To musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    mmm,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !