Sposób przygotowania

3 ząbki czosnku rozetrzeć z vegetą.
Pietruszkę drobniutko pokroić.
Boczek musimy zmielić i połączyć ze wszystkimi składnikami, solimy i pieprzymy według własnego uznania.
Zawijamy szczelnie w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku przez ok. 1 godz. w temp. 180 stop.C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie. Interesujący przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dawno nie jadłam takich pyszności;)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    cieakwy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mielonego boczku nie jadłam, zawsze jako rolada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smaczny nie miałam okazji spróbować i go robić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepisik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !