Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbkowe masełko do pieczywa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
wątróbka drobiowa 10 dag
cebula 1/2 sztuka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbkowe masełko do pieczywa

Masło ucieramy, wątróbkę i cebule podsmażamy (mielimy). Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy i ucieramy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 17.09.2011 13:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak