Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagliatelle ze świeżym szpinakiem i gorgonzolą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron grube wstążki
ser gorgonzola
szpinak świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle ze świeżym szpinakiem i gorgonzolą

Już podawałam przepisy na szpinak, zarówno świeży jak i mrożony. Za każdym razem dodawałam do niego śmietanę, jogurt, ser biały... Tym razem dodałam gorgonzolę i wyszło przepyszne! Najlepszy smak szpinaku, jaki jadłam! Należy tylko pamiętać, że jeśli dodajemy ten ser, to trochę mniej solimy szpinak. Rewelacja!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 30.11.2011 15:28
lubię takie połączenia :-)
pawel6 11.06.2011 21:42
Apetyczne...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak