Sposób przygotowania

Z ugotowanego udka kurczaka zdjęłam mięso i drobno je pokroiłam. Kapustę kwaszoną mocno odcisnęłam i drobno pokroiłam. Cebulę posiekałam i podsmażyłam na oliwie. Wszystkie składniki wymieszałam, dodałam starty żółty ser i dużo pieprzu, szczyptę soli. Farsz nakładałam na kawałki ciasta francuskiego, które zawijałam w pasztecik. Po wierzchu posypałam sezamem. Piekłam w 220 stopniach przez 15 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    bardzo smacznie wyglądają:)
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !